Öncelikle seni tan?mayanlar için kendinden biraz bahseder misin Ender kimdir ve buralara nas?l gelmi?tir?
Ender : öncelikle herkese selamlar olsun k?sa bir geçmi? vericek olursam 25.03.1985 izmir do?umluyum.
Müzikle aramdaki ba? çok küçük ya?larda babam?n bana ald??? bir org la ba?lad? diyebilirim ve
O dönemlerde cartel in ç?k???ylada rap dinlemeye ba?lad?m.Zaman geçtikçe rap bir tutkuya dönü?tü ve üretme karar? ald?m.
Çok kötü de olsa bir ba?lang?ç yap?p ?iir yazmaya ba?lad?m ufak ufak ve yaz? kabiliyetim bu yönde geli?ti.
Müzik ve beat yapma konusuda programlar sayesinde kolay bir hale geldi ve geriye tek bir ?ey kalm??t? kay?t almak.
Kendimi yeterli gördü?üm ilk anda kay?t yapmaya ba?lad?m.Sonra araya askerlik girdi ve ara vermek zorunda kald?m.
Bitirip geldi?imde de playboy son uyku eksik etek ve kafam bir milyon gibi ?ark?lar yapt?m.
Herkes dinledi ve bu ?ekilde bir kitle olu?tu.
Yeni ç?kacak olan albümünün çal??malar? nas?l gidiyor?
Ender : iyi yani bir problem yok her?ey yolunda
Albüm patlayacak diyorlar,do?ru mu? ?lerde senin yeni mc lerle çal??malar?n? görebilecek miyiz?
Ender : Neden olmas?n ama ?uan sadece kendi albümümle ilgileniyorum.
Rap camias?nda tarz?n? sevmedi?in ki?iler var m??
Ender : Çooook asl?nda tarz deil rap le alakas? olmad???n? dü?ündü?üm insanlar çok.
isim vereyim ege çubukçu dj akman ogeday zaten bunlar?da mc olarak görmüyorum.
Rap haricinde dinledi?in bir müzik türü var m??
Ender : Kula??ma ho? gelen her türlü müzi?i dinlerim
Son zamanlarda ç?k?? yapan rapçilerin çekti?i klipler hakk?nda ne yorum yapars?n?
Ender : Hepsi emek verilerek yap?lan i?ler sayg? duyar?m sonuçta bütçeyle ilgili konular bunlar.
Türkiye'nin her yerinde partiler düzenliyorsun peki,?stanbul'da neden göremedik seni?
Ender : ?stanbul da kral çok .
Genelde mc ler albüm yap?ld?ktan sonra kendini tan?tabiliyor,peki Norm'un tek bi parçayla yurt d???na ç?kmas?n? neye ba?l?yorsun?
Ender : Bence fazla söze gerek yok.Bunu da siz dü?ünüp cevaplay?n
Röportaj için te?ekkürler Ender!Son sözünü alabilir miyiz?
Ender : Bir kaç aç?klama daha yapmak istiyorum birincisi erman ender diye tek bir ki?i yada norm olarak beni tek ki?i san?yorlar böyle bir ?ey yok biz
iki ki?iden olu?an bir grubuz.Bunun d???nda ben solo olarak çal??malar yap?yorum ayr?ca internette bir çok embesil türemi?
bizim ad?m?z? kullanarak insanlarla msn verip ba?lant?ya geçiyorlar böyle bir tuza?a dü?mesin herkes dikkat etsin.
SAYGILAR