jason dark: selam çocuklar öncelikle albüm sat??lar?ndan dolay? ikinizide tebrik ediyorum.marshall 15 milyon curtis de 11 milyon sat?? rakam?na ula?t?n?z.
eminem: evet 50 yi geçtim
50: ama hala albümler piyasada
eminem: bu saatten sonra 4 milyon satamazs?n heralde
(gülü?meler)
jason dark: em öncelikle ?unu sormak istiyorum tedavin yüzünden 12 avrupa konseriniz iptal oldu bunlar? telafi edecekmisiniz.
eminem: çok istiyoruz ama söz vermiyoruz.yaza belki
jason dark: 50,game konusunda bi geli?me varm??
50: ne gibi?
jason dark: yani bu konuda herkes farkl? görü?lerde kimisi game i savunup g-unit e dönmesin diyor kimisi game bir daha g-unit e giremez diyo kimiside bar??man?z? istiyor.
50: bu konu hakk?nda konu?may? istemiyorum.g-unit olarak karar ald?k game att???m?z son diss hate it or game it game ile ilgili son laflar?m?zd?.
jason dark: peki em sen bu konuya kar??may? dü?ünüyomusun ço?u ki?i dre,sen ve snoop un el atmas? gerekti?ini söylüyor
eminem: ben kar??mad?m ve hiç bi zaman kar??mam bu ikisini ilgilendiren bi mesele zaten kar??sayd?m her ?ey farkl? olurdu
jason dark: peki ikinizde albümünüzde kalan parçalar?n?za klip çekmeyi dü?ünüyomusunuz
50: ben zaten hepsine çektim ve dvd de yay?nlanacak.
eminem: ben çekmeyi dü?ünmüyorum vakit yok ***
(gülü?meler)
jason dark: neden?
eminem: ?u anda g-unit albümü üzerinde çal???yorum daha sonra da d-12 ve obie albümleri ç?kacak baya yo?unum
jason dark: peki ikinize de özel bi soru.hailie ve marquis ile aran?z nas?l?
eminem: çok iyi ikisinide seviyoruz
50: evet fazla vaktimiz yok ama onlarla elimizden geldi?ince bolca vakit geçirmeye çal???yoruz.
jason dark: peki ikisininde büyüdü?ünde sizler gibi sanatç? olmalar?n? istermisiniz
50: büyüdü?ünde ne olaca??na kendi karar verir öyle bi dü?üncem yok
eminem: ben istemem.bush un ba?kan oldu?u bi ülkede en az?ndan k?z?m sanatç? olmas?n
jason dark: peki haz?r bush demi?ken ona kar?? baya tepkilisiniz.nedeni sava?m?
eminem: bizim bildi?imiz sadece sava? onun için tabii ki o ama daha yap?? ve yapaca?? bi çok ?eyi bilmiyoruz.
jason dark: 50, kanye ile son çal??man?z defeats bush ta asl?nda internete verilen parçan?n gerçek parça olmad??? as?l ?ark?da baya a??r sözler oldu?u
ve amerikaya giri?inizin yasaklanabilece?i konusunda uyar?ld???z için ?ark? üzerinde de?i?iklikler yapt???n?z söyleniyo do?rumu?
50: parça üzerinde de?i?iklikler yapt???m?z do?ru ama bunu s.kti?imin bush undan korktu?umuz için yapmad?k küfür yerine küfürden daha beter sözler kullanmay? tercih ettik
eminem: bu ülkede konu?ma özgürlü?ü var s**eyim bushu
jason dark: peki em her yerde emekliye ayr?laca??n konu?uluyo haziran ay?nda ç?karaca??n greatist hits albümündeki 2 yeni ?ark?dan biri olan ?'m gone da bununla ilgili sözlerin oldu?u yaz?l?yo
eminem: böyle bi ?ey yok emekli olmayaca??m? söyledim.hem o ?ark?n?n sözlerini daha kimse bilmiyo
50: ben bile okumad?m daha
jason dark: peki beyler ikinize de çok te?ekkir ediyorum bu vakti bize ay?rd???n?z için.tekrar sda?olun
eminem: biz te?ekkür ederiz ama kapatmadan önce bi ?ey söyleyecez mutlaka kayda al?n
jason dark: ok
50&eminem: g**ünü s**eyim ja rule
(gülü?meler)
50: shady records yeaaaah
jason dark: bide son sor hailie ve marquis aras?nda ciddi bi beraberlik warm??
50&eminem: evt Dünür?üü olcaz insallah
(gülü?meler)