|| Rap TeaM FoRuM ||
ZonguLdaK Rap

Tövbe]{aR
Üye oLL
|| Rap TeaM FoRuM ||
ZonguLdaK Rap

Tövbe]{aR
Üye oLL
|| Rap TeaM FoRuM ||
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

|| Rap TeaM FoRuM ||

..::: Rap :::..

Anasayfa~~  Rap TeaM ~~GaleriLatest imagesAramaKayıt OlGiriş yap

Sitem Depresif Röportajı...

YazarMesaj
Tövbe]{aR
Admin
Admin
Tövbe]{aR

Rep GüCe : 435
ReP DeReCeSi : 0

Sitem Depresif Röportajı... Empty
MesajKonu: Sitem Depresif Röportajı...   Sitem Depresif Röportajı... Icon_minitimeÇarş. Mayıs 06, 2009 3:16 pm

[Cleopatra]: Rap camiasına nasıl el atıp, başarılara imza attınız?
Sitem Depresif: Rap'le tanışmam breakdance'a ilgi duymamla başladı. Ardından elime birkaç Türkçe Rap albümü geçti ve bende yapabilirim diye düşündüm. Sürekli sayfaları karaladım, deneme kayıtlar aldım her geçen gün kendimi geliştirdim ve şuan buradayım.

[Cleopatra]: Rap camiası hakkındaki düsşnceleriniz nelerdir?
Sitem Depresif: Açıkçası daha yol almamız gerekiyor bence. Memlekette pantolonun ne kadar bolsa o kadar rapçisin. Bu durum beni son derece rahatsız ediyor. Kaliteli üreticiler ve dinleyiciler muhakkak ki var fakat bu işi baltalayan sözde Rap'e gönül vermiş insanlar da zarar veriyor diye düşünüyorum.

[Cleopatra]: Yazdığınız şarkılarda Sitem Depresif'in duygularına, o anki ruh haline rastlayabilir miyiz?
Sitem Depresif: Tabiki hemen hemen her parçamda konu olarak duygularımı ve o an ki psikolojimi işlerim. Bazı parçalarda da insanları konu alırım.

[Cleopatra]: Rodosto'da bizleri bekleyen yeni proje veya çalışmalar mevcut mu ? (Ortak albüm, konser vs.)
Sitem Depresif: Ortak albüm projesini sonlandırdık bilindiği üzere ancak şuan Mozole Mirach'ta bende solo albümlerimizi hazırlıyoruz. Sürekli organizasyonlarda yer alıyoruz.

[Cleopatra]: Sitem Depresif kayıt sırasında nasıldır? Parça hazırlanırken ne gibi ayrıntılara dikkat eder?
Sitem Depresif: O anki beate ve yazdığım söze bağlı kayıtta nasıl bir atmosfer olacağı. Eğer beni üzen bir parça kaydediyorsam o an hiç konuşmam gayet ciddi bir şekilde kaydı tamamlarım. Ancak beni eğlendiren bir parça kaydediyorsam yerimde duramam şakalar havada uçuşur. Parçaları hazırlarken özel olarak dikkat ettiğim sadece kayıt ortamının rahat olması gerisi kendiliğinden geliyor.

[Cleopatra]: Albüm çalışmalarınız var mı? Varsa kimlerle düet düşünüyorsunuz?
Sitem Depresif: Evet şuanda solo albümümü hazırlamaktayım. Ne zaman biteceği hakkında bilgi vermek istemiyorum. Düetlerde kesin olarak Mozole Mirach'ı söyleyebilirim, Şanışer'de kesin. Birkaç isim daha var ancak kesinliği olmadığından söylemek istemiyorum.

[Cleopatra]: Rodosto'nun kurulum aşamasında zorluklarla karşılastınız mı? Kimlerden destek gordünüz? kimler tostek olmaya çalisti ?
Sitem Depresif: Rodosto kurulurken aman aman zorluk çekmedik kimseden birşey beklemediğimiz için kafamız hep rahat oldu. Ne desteğimiz ne kösteğimiz hiç kimseyle işimiz olmadı, her zaman önümüze baktık.

[Cleopatra]: 'Sitemin Duan Olsun' albümünün sizin için özel bir yeri var mı?
Sitem Depresif: Kaydettiğim her parçanın özel bir yeri vardır bende ancak 'Sitemin Duan Olsun' bambaşka benim için, içimden yıllarca atamadığım şeyleri o parçayla attım. Şuan dinlediğimde içimi inanılmaz bir mutluluk kaplıyor..

[Cleopatra]: Ulaşmak istediğiniz nokta nedir? Sitem Depresif Rap camiasında hangi noktada olmayi hakediyor?
Sitem Depresif: Ulaşmak istediğim nokta burasıydı bundan ötesi şuan yok kafamda hakettiğim ve istediğim yerdeyim Allah'a şükürler olsun.

[Cleopatra]: Son zamanlarda pop düetler var, siz ne düşünüyorsunuz, yeni albümlerinizde böyle bir düet düşündünüz mü?
Sitem Depresif: Açıkçası ben pop, arabesk, fantazi, halk müziği ayırmıyorum. Eğer yapılan müzik güzelse o müzikte bulunmayı isterim. Pop olup olmaması farketmez.

[Cleopatra]: Rap'in hayatınızın anlamı, olmazsa olmazı, olmasında en büyük etken nedir?
Sitem Depresif: Özgür olmam, dilediğimi dilediğim şekilde anlatmam ve insanlarla iletişimi rahat bir şekilde kuruyor olmam beni Rap'e her geçen gün daha da bağlıyor.

[Cleopatra]: Başarılarınızda Mozole Mirach'ın etkisi oluyor mu? Kısacası dostluk calışmalarınızı nasıl etkiliyor?
Sitem Depresif: Muhakkak ki başarılı olmamda etkisi oluyor. Yaptığı beatler ortada ve üstüne birşeyler yazmakta zorluk çekmiyorsunuz bunun etkisi büyük ama Mozz'un bana verdiği pozitif elektriğin yerini hiçbirşey tutamaz. Rap'te motivasyonumu yüksek tutmamın en büyük nedeni Harun ve onun dostluğudur.

[Cleopatra]: Son olarak söylemek istedikleriniz nelerdir?
Sitem Depresif: Güzel bir roportaj oldu. Sizlere yolunuzda başarılar dilerim...
http://WwW.Rat2-Genclik.TR.GG

Sitem Depresif Röportajı...
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» U.L.a.Ş Röportajı