|| Rap TeaM FoRuM ||
ZonguLdaK Rap

Tövbe]{aR
Üye oLL
|| Rap TeaM FoRuM ||
ZonguLdaK Rap

Tövbe]{aR
Üye oLL
|| Rap TeaM FoRuM ||
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

|| Rap TeaM FoRuM ||

..::: Rap :::..

Anasayfa~~  Rap TeaM ~~GaleriLatest imagesAramaKayıt OlGiriş yap

Ceza - Yeni Diss (sagopa Kajmere ) 2009

YazarMesaj
Tövbe]{aR
Admin
Admin
Tövbe]{aR

Rep GüCe : 435
ReP DeReCeSi : 0

Ceza - Yeni Diss (sagopa Kajmere ) 2009 Empty
MesajKonu: Ceza - Yeni Diss (sagopa Kajmere ) 2009   Ceza - Yeni Diss (sagopa Kajmere ) 2009 Icon_minitimeSalı Mayıs 05, 2009 3:59 pm

istifanı vermiştin ben çıkardım seni çukurdan, kanatlarım kırıldığında dünyada yoktun sıçmık,
sıçtığın tüm boş sözleri ağzına tıktım,annesinin kemiklerini sen sağken sızlatan,terden ıslanmış sıçandın soytarı ve şarlatan,zaten senin sıfatında nur meymenet olmadı,senin kadar sahtesini bu memleket hiç görmedi,hiç olmasanda farketmez zaten seni kimse sevmedi,pislik git programa sus sümsüklüğün çaresiz,asıl ben bi çareyim sen zengin çocuğu ve dertsiz,kedersiz geçirdiğin gençliğinden al intikam,sanki erkekten dönmesin yanındakide kadından,her lafıma alınma yaran büyüktür kafamdan,benmi çıktım lağımdan, sen sevmeyendin nefreti,şimdi patlat kafanda hiçhop bi bomba şerbeti,dosta hayır hasıma şer derviş elime asa ver,kızma keçim yol boş gel,bizim burdan yol geçmez,asıl herkesi satan sen, çatal rhyme ile dizmeyeyim önüne bin asker, dikkat halkım isyanlarda, gelip seni silmesin,sabrım buraya kadardı o yarım aklın dinlesin, yazdıkların zaten bitik bırak kalem tükensin,ben allaha inandım sen kerbelada yezid’sin

dinlemek için: Videosunu indirmek için;
www.dosya.tc/cezadiss_9168.flv.html
http://WwW.Rat2-Genclik.TR.GG

Ceza - Yeni Diss (sagopa Kajmere ) 2009
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Ege Çubukçu'dan Ceza'ya Diss
» Ceza ve Killa Hakan / Cinecity (1 Şubat 2009)
» A.P.O=boom (kursun diss)
» Falcata Feat Pit10 - Hances Diss
» Ceza Fan Club